Over Emily Puck

happyDemomodus… startersperikelen..met een L-rijden.. Hopelijk ben ik snel weg met deze wp bolide om jullie mee te nemen op mijn reis door een fascineren landschap. In de voorbije jaren ontmoette ik zoveel fantastische mensen met fantastische ideeën bij aankopen, op beurzen, op het web, in mijn directe omgeving…Teveel om te onthouden dus dacht ik hen te bundelen, zoals een reiziger zijn foto’s bundelt, maar mijn toeristenvisum reist alleen naar de fabuleuze landschappen in de hoofden van al die prachtige creatievelingen
be welcome, and enjoy…

In de offline wereld kan je in onze voor verjaardags- en communielijstjes kan je in de winkel terecht. Ook voor handgemaakte kaarten of met op jouw maat gemaakte communiekaarten of tafelversiering helpen we je graag verder.

Online bestellen gaat nog niet. Wat wel gaat is via mail je order doorgeven. Na ontvangst van de betaling, worden artikelen verzonden voor een tarief, afhankelijk van de aankoop. Maar het liefst van alles begroeten we je persoonlijk in onze winkel in het Hemelrijk.Want alleen dààr kan je echt van de hemelse sfeer snoepen, die in dit bijzondere winkeltje hangt!

Wil je graag meer informatie, mail ons: info@emilypuck.be.

3 gedachtes over “Over Emily Puck

  1. super leuk om te zien dat je ook een blog hebt. na de stressloze zone in je winkel kunnen we nu thuis ook een beetje een stressloze zone krijgen. Veel succes en geniet er zelf van!!

  2. lieve zus ,
    door het lezen van jou teksten het hoofd leeg gemaakt ….ben ik blij dat jij deel van mijn leven uitmaakt….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s