Hoe feeëriek mag het wezen in jouw leven? Hoe vaak word jij nog door iets betoverd? Alice in Wonderland, een van de meest fascinerende verhalen ooit, in een notendop. Geniet mee van de mooie deco’s die Goodwill er van maakte.. Building up a new day… .. En toen sloot de deur een stukje van de wereld … “Oei,” schrok Alice, ” Ik kan niet meer terug, maar ik zou terug willen naar hoe het was!” “Dat kan niet”, antwoordde de Hoedenmaker nuchter, “je kan onmogelijk terug naar hoe het was”. “Ik begrijp het”, lachte Alice, ik ben immers helemaal niet meer wie ik gisteren was. Sinds vanmorgen ben ik misschien al vier keer veranderd. Je kan nooit terug in de tijd.” “Denk je? ” vroeg Mad Hatter, “Iets is maar onmogelijk als jij daarvan overtuigd bent!” “Soms”, begon Alice, “Denk ik dat jij echt gek geworden bent, Hoedenmaker!” Mad Hatter keek haar ongelukkig aan. “Maar dat moet je niet erg vinden, ” taterde Alice voort, “De leukste mensen op de wereld zijn een beetje gek!” “Ik ben helemaal niet gek” reageerde Mad Hatter verbolgen, “mijn realiteit is gewoon anders dan de jouwe!” “Zo”, vroeg Alice zuinigjes, “Wat doe je het liefste? Eerst thee drinken of wil je je avontuur nu meteen?” Mad Hatter schudde droevig zijn hoofd en haalde de schouders op. “Ik ben ongelukkig”, zuchtte hij en bleef aarzelend in de schaduw staan. “Dat is niet erg”, antwoordde Alice, “als het pijn doet om naar de zon te kijken, kom ik wel even bij je in het donker zitten. Maar alles gaat voorbij, zelfs dat wat eeuwig lijkt te duren.” “Hoe lang is eeuwig? ” vroeg de Hoedenmaker. “Soms maar een seconde”, grinnikte Alice. “Ik wou dat er een oplossing was voor mijn probleem”, verzuchtte Mad Hatter en keek Alice vol verwachting aan. “Ja, dat is het probleem tegenwoordig,” repliceerde Alice een beetje bitsig. “Iedereen wil een magische oplossing voor zijn probleem, maar niemand wil nog geloven in magie!” “Je zegt het maar, ” antwoordde de Hoedenmaker, maar hoe laat je achter wat er in je hoofd leeft? Ik wou dat ik het kon!” “Je begint met goed te kijken”, zei Alice betweterig, en toen de Mad Hatter rond keek, drukte ze zijn ogen dicht. “Om hier te kunnen zien moet je je ogen sluiten”, begon ze.. “en dan luister je naar het verhaal over een konijn in een wonderland…”. Mad Hatter sloot de ogen en luisterde naar de zachte stem van Alice. Onmiddellijk was hij in een andere wereld en zijn ganse probleem vergeten…

alice5

goodwill-alice

alice4

goodwill- alice

madhatter2

goodwill – the Mad Hatter

madhatter

goodwill- the Mat Hatter

allice2alice3alice1