Feestjes, feestjes…allemaal feestjes

Feest van de arbeid, feest van grote en kleine mensen, verregende feestjes en zonovergoten feestbeesten..mijn queeste gaat nog een beetje voort… op stylemepretty.com word je overdonderd door allemaal schitterende ideeën voor je eigen kleine pret-park… het verzamelen van al die creativiteit blijft het leukste. dan straks selecteren, prentjes knippen en monteren op een groot blad hoe de decoratie wordt samengesteld. een kleurtje kiezen en het financiële plaatje samenstellen… maar het verzamelen blijft het mooiste omdat je keer op keer verrast wordt door elk leuk idee.. de mooiste plak ik in dit kijkboek.AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s