Op weg naar een feestje…

Vanavond zoetjesaan begonnen een voorraad ideeën te verzamelen… het wordt een meisjesfeest met zachte vrolijke kleuren en aan een zachte prijs. Wat ik van decoratie wil, heb ik al, hoe ik het ga uitvoeren en met welk thema, moet ik nog kiezen. Oude kapotte lampenkappen worden prachtige blikvangers, het voordeel is dat je ze kan inkleden met eender welk thema…of je ze nou vol weelderig groen hangt, in legerkleuren of in feërieke pastelstofjes, alles kan.. De kleine vlaggenlijntjes knip je van stof of papier en kan je ook perfect aansluiten op je thema. Vindt je geen papier of stof met hetzelfde motief, dan kies je dezelfde kleur…De schattige gekleurde rietjes geven een feesttafel een superfeestelijk tintje , ze zijn ook prachtig om marshmallows of kleine cakejes op te presenteren…Een gaaf idee zijn de heliumballonnen met een foto van je gasten er aan… Wie het langst blijft hangen wint een prijs!feesteje5

feestje6

feesteje7

feestje8

feestje

feestje6

feestje4

feestje9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s