De betoverende wereld van Pip Studio

pipquilt

PiP_bath_ChineseBlossom_pink

PiPs_classic_aqua_2

PiP_bathrobe_ChineseBlossom_Pink

Toen Pip  nog een heel klein kuikentje was, was ik er al helemaal verliefd op.. De leuke motiefjes, de levendige vrolijkheid en het pittige rebelse van de collectie was helemaal mijn ding. Je wordt al vrolijk als je ’s morgens een kopje Pip op tafel zet! Maar het leuke ervan was, dat het een beetje vertraging in mijn hectische leven bracht, als was het maar een moment van blije verwondering telkens wanneer je zo’n kopje uit de kast haalt… Na al die jaren is Pip tot een wijdverbreid merk uitgegroeid, een commerciële jongedame die hoge toppen scoort en verdeeld wordt langs alle mogelijke kanalen, bij wijze van spreken van hier tot in timboektoe… Grootgroeiers hebben de neiging te glad te worden voor mijn kleine winkeltje, maar voorlopig blijft deze Pip nog een topper in mijn reeks Ontroerende Ontwerpers… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s